La CUP d'Anglès destinarà els diners del grup municipal a les entitats del poble. La formació independentista va presentar una moció al ple municipal per a què aquests diners (75 euros per regidor de cada grup municipal al mes) no es donguessin als grups municipals i es reinvertissin en qualsevol altra partida de l'Ajuntament i no anessin a parar a mans dels partits. Aquesta moció fou rebutjada per tots els grups municipals exceptuant l'abstenció d'un regidor d'Anglès2015.

En ocasió de la fira de Sant Antoni la candidatura d'unitat popular d'Anglès farà públiques les bases per a les quals la formació retornarà els diners del grup municipal al poble amb una donació a fons perdut a una entitat de la vila. Des de l'1 de febrer fins al 20 de març totes les entitats del poble d'Anglès podran presentar els projectes que tinguin en curs, amb un mercat caire d'interès públic i social, per a què rebin una donació de 770 euros (els 130 euros que faltan són per l'estructura nacional de la CUP) a fons perdut de la candidatura.

A finals d'abril un jurat format per tres persones relacionades amb les entitats d'Anglès faran conèixer el seu veredicte.