Rotularan rutes de tres de les competicions de Blanes amb més tradició

14.01.2016 | 07:18

«Blanes X Runners» estrena la temporada amb novetats i millores en el seu segon any de vida. Aquest 2016 el calendari s'encetarà diumenge amb la XXVIII Cursa Mar i Murtra; al febrer hi haurà la V Duatló Ciutat Esportiva Blanes; a l'abril el XI Cross Escolar, la XXV Ruta de les Ermites, i el V Triatló Vila de Blanes; i al maig el III Trail Selva Marítima, de 22 quilòmetres. A l'estiu, al juny es disputarà la IV Escalada Sant Joan amb 666 esglaons; a l'agost la 74a Travessia Popular del Port, la XXXIV Caminada Pouplar Nit de Sant Bonós i el VIII Aquatló Popular. Per últim, el calendari de «Blanes X Runners» finalitzarà amb la VII Passafred.
Una de les principals novetats que les tres entitats esportives i l'Ajuntament de Blanes han decidit incorporar durant aquesta segona temporada és la senyalització de tres de les rutes que segueixen tres de les competicions: la Caminada de la Nit de Sant Bonós; la Ruta de les Ermites; i la Cursa Mar i Murtra. La senyalització horitzontal consistirà en marques de seguiment, mentre que la senyalització vertical es situarà en els respectius punts d'inici i els llocs de pas que es troben en el recorregut, han informat fonts municipals. S'instal·laran plafons de punts d'inici que donaran informació específica dels diferents senders locals de Blanes i mostrarà en un mapa tant el traçat com els elements més atractius que es troben en aquest itinerari.
Seguint aquesta línia, una altra incorporació que en aquest cas serà visible en tots i cadascun dels esdeveniments inclosos a «Blanes X Runners» serà la utilització d'una cinta balisa corporativa amb el seu nom per donar-li més visibilitat a la marca. Per últim, també s'està treballant en la possibilitat que a principis d'estiu s'organitzi la Festa Blanes X Runners.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema