El grup municipal En Lloret sí, se Puede va presentar ahir una moció per demanar al nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que els Centre d'Atenció Primària (CAP) de la localitat reobrin les urgències en horari nocturn «com més aviat possible, tenint en compte que la salut gratuïta és un dret constitucional» i que traslladi aquesta petició al Departament de Salut. Segons va explicar la formació, en un comunicat, el 12 de gener de 2012, el govern català va «ordenar» el tancament dels CAP d'urgències nocturnes, de manera que el municipi es va quedar sense cap servei sanitari durant aquest horari, ja que -segons asseguren- les farmàcies també resten tancades. «Cap llei empara que en cas de no haver-hi els CAP de guàrdia hagin d'obrir» assenyalava el grup municipal.

En el document, En Lloret sí, se Puede, assegurava que des de llavors es va demanar en múltiples ocasions al fins avui conseller de salut, Boi Ruiz, que reobrís aquest servei rebent «sempre» la mateixa resposta de «negativitat». «Sempre dient que és un canvi de model, atribuint que la ciutadania ha abusat dels centres públics sanitaris» va criticar la formació política. «Que les institucions privades vagin en el mateix paquet 'd'ofertes sanitàries' que les finançades íntegrament amb diners públics, és una mostra del poc respecte del conseller (en funcions) pel que hauria de ser de totes i tots» lamentava el grup municipal.

En Lloret sí, se Puede va criticar a més, que l'hospital comarcal més pròxim està situat a 6 quilòmetres de distància de la localitat i que no es té en compte que hi ha persones «amb menys recursos que no disposen de vehicle per desplaçar-se i que han d'agafar un taxi per anar a l'hospital».