La regidora d'Educació de Blanes, Susana Ramajo (PSC), va dimitir ahir del seu càrrec a causa dels greus problemes de salut que pateix i que, segons va comunicar ella mateixa als membres del consistori blanenc «l'obliguen» a haver de disposar de més temps per poder cuidar-se. «Necessito més temps per a mi, perquè la malaltia m'ha passat factura, i els efectes secundaris de la quimioteràpia m'obliguen a fer una dieta molt estricta i un tractament que no és compatible amb la dedicació que esmerço a l'Ajuntament» va explicar Ramajo. Respecte a qui substituirà la també regidora d'Acció Social, Cooperació i Solidaritat -càrrec que ja havia exercit en el mandat 2011-2015- l'executiva del PSC s'havia de reunir ahir al vespre per prendre una decisió. En les passades eleccions municipals, Ramajo es va presentar com a número 4 de la candidatura del PSC, seguida a la llista pel músic i compositor Mario Ros.

De moment però, i paral·lelament a la renúncia que també va presentar la setmana passada la primera tinenta d'Alcalde, Txell Salarich (CiU), la seva dimissió no serà efectiva fins que se celebri el Ple Municipal del proper 28 de gener. «El mandat anterior va ser molt difícil, i el fet d'haver de superar un càncer sense deixar les meves responsabilitats per decisió pròpia ara m'està passant factura» va assegurar Ramajo qui va afegir que, una vegada la seva dimissió sigui efectiva pretén «tornar a gaudir de coses tan senzilles com passejar, llegir... gaudir de la vida!».

A més, la regidora va explicar que no ha dimitit fins ara a causa de la baixa del cap del departament d'Acció Social que va provocar la reorganització de l'organigrama. «No estava tranquil·la, patia per la situació que estaven afrontant. Ara, però, amb el nou organigrama que hem dissenyat ja he vist que estaven funcionant prou bé com per no pensar que els deixava en un moment difícil» va precisar Ramajo.