L'Ajuntament de Blanes va treure ahir a licitació, per 6.200 euros, el contracte menor dels treballs de suport i assessorament al procés participatiu sobre el perllongament de l'autopista de la C-32 entre Blanes i Lloret. La durada del contracte serà de dos mesos i 20 dies. La Junta de Govern de Blanes va acordar el passat mes de desembre dotar amb una partida de 10.000 euros els treballs, que finalment s'han licitat per 6.200 euros.

Tal i com va anunciar fa unes setmanes el consistori, la consulta comptarà amb tres fases. La primera i més bàsica consistirà a fer arribar la informació a la ciutadania, perquè pugui comptar amb tots els elements «de manera clara i entenedora». La segona fase buscarà conèixer les aportacions i propostes ciutadanes per redactar la pregunta a sotmetre a consulta. La Llei preveu que la duració d'aquesta fase no sigui inferior als trenta dies. Finalment en la tercera etapa, es recolliran els resultats sobre el qual opinen els blanencs respecte a les opcions que se'ls planteja sobre la perllongació de la C-32. Per tancar el procés, es redactarà una memòria final en què s'avaluarà el resultat del procés i se sotmetrà a la consideració del plenari municipal. Segons la previsió del consistori municipal, la consulta popular es podria celebrar durant el març del 2016 per portar-ne l'aprovació al plenari d'aquell mateix mes.

D'altra banda, l'Ajuntament també va licitar ahir, per 45.475 euros, el servei de realització de tasques especialitzades en el Teatre municipal de Blanes.