Enxampats in fraganti i detinguts per la Policia Local de Santa Coloma de Farners gràcies a la col·laboració ciutadana. Això és el que va succeir dimecres, quan els agents municipals van arrestar dos homes, de nacionalitat romanesa, quan intentaven robar en un habitatge del centre de la capital de la Selva.

Els fets es remunten a dimecres al voltant de les onze del matí. En aquell moment dos homes equipats amb diverses eines van intentar accedir per la porta en una casa del carrer de Sant Sebastià de Santa Coloma de Farners. Quan estaven intentant entrar en aquest habitatge va passar un ciutadà pel carrer i en veure l'actitud sospitosa dels dos homes va decidir alertar la Policia Local de Santa Coloma de Farners.

Els dos presumptes lladres en veure's observats van decidir marxar del lloc però en aquell moment, un agent de la Policia Local va aparèixer mentre fugien i els va enxampar. Finalment, els policies van procedir a identificar els dos homes i en el moment d'escorcollar-los els van trobar a sobre diverses eines que són habituals per cometre robatoris amb força en habitatge i que permeten obrir tot tipus de panys.

Els van comissar un trepant vibratori, targeta per forçar panys, una clau especial pel sistema que s'utilitza pel sistema de bumping, una eina per picar i un tornavís.

Els dos arrestats són veïns de la comarca de la Selva, són de nacionalitat romanesa i acumulen diversos antecedents policials. Un dels dos detinguts a més comptava amb una ordre de recerca i detenció per un delicte contra la seguretat del trànsit.