Troballa armamentística en una àrea boscosa de la urbanització Aiguaviva Park de Vidreres. Dos subfusells amb munició ben amagats al clavegueram d'una àrea boscosa de l'àrea residencial. Els qui se'ls van deixar no devien pensar que algú els descobriria.

Va ser un treballador de la brigada municipal de l'Ajuntament de Vidreres que mentre dilluns buscava ferralla i objectes contaminants enmig de jardins i àrees boscoses d'Aiguaviva va trobar-se amb una bossa de plàstic. En obrir-la es va emportar una bona sorpresa: embolicats amb roba hi havia dos subfusells amb carregador. Davant la sorpresa, va alertar els Vigilants Municipals de Vidreres, que es van desplaçar al lloc al voltant de quarts d'una de la tarda de dilluns i van confirmar que hi havia dues armes i munició dins d'una bossa tal i com els havien avisat. Ràpidament van avisar els Mossos d'Esquadra, que s'hi van desplaçar amb diverses patrulles de la comissaria de Santa Coloma, agents d'investigació i els Tedax.

Van comprovar que es tractava de dos subfusells del tipus Kalashnikov nous amb munició. Els Mossos han obert una investigació i intenten aclarir d'on provenen aquestes dues armes i qui les va ocultar i si s'han usat per cometre algun fet delictiu.

En la mateixa urbanització a mitjan novembre va aparèixer un vehicle en flames amb diverses plaques de matrícules europees i 15 telèfons mòbils. S'apunta que es va usar per un cas de drogues.