La investigació dels Mossos d'Esquadra va concloure que l'acusat no tenia la culpa de l'accident però sí que li va atribuir un delite d'omissió del deure de socors perquè va fugir de la zona després d'atropellar el motorista. L'anàlisi del sinistre va permetre concloure als agents de trànsit que el motorista va caure accidentalment sense la intervenció de cap altre conductor, simplement va perdre el control del seu vehicle. Però just en aquell mateix moment circulava l'acusat amb la seva furgoneta i com que el motorista va caure i va envair el carril contrari va acabar atropellat.

Encara que la investigació va permetre determinar que el conductor de la furgoneta no havia provocat l'accident això no li va servir per evitar anar a judici per un delicte d'omissió del deure de socors tota vegada que sabia que acabava d'atropellar una persona i no va aturar-se a mirar l'estat en què es trobava.

Una ambulància va recollir encara amb vida el motorista i el va traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona, però no va poder sobreviure i dos dies després va morir.