La Policia Local d'Arbúcies va interceptar, el divendres passat, una furgoneta conduïda per un xòfer professional que tenia el permís de conduir retirat per resolució judicial. Al conductor, J.P.M., veí de Girona, se li ha imputat un delicte contra la seguretat del trànsit.

Segons un comunicat fet públic ahir per l'Ajuntament d'Arbúcies, la intercepció d'aquest vehicle no va ser casual, sinó que la policia local va decidir muntar un control viari després de tenir coneixement que el conductor d'una furgoneta mostrava una actitud sospitosa als voltants de l'escola pública de Breda.

Per tal de prevenir possibles delictes, la policia local d'aquesta localitat va posar en funcionament un dispositiu especial per tal de localitzar la furgoneta, de la qual només es coneixia el número de matrícula, i poder així identificar-ne el conductor.

A més, segons afegeix el comunicat, durant tota la setmana es van reforçar els serveis als voltants dels centres educatius en prevenció de possibles delictes. Mitjançant el sistema de videovigilància instal·lat en diferents punts del municipi es va poder captar aquest vehicle accedint al municipi així com els horaris en els quals habitualment entrava i sortia de la població.

Amb tota aquesta informació, els agents de la Policia Local van muntar un control específic per interceptar aquest vehicle, del qual finalment es va poder identificar el conductor com a J.P.M., veí de Girona, qui acumula diversos antecedents policials.