Vidreres iniciarà la renovació de l'enllumenat públic a la zona de Mas Flassià, en concret al sector sud, i està previst que les obres s'iniciïn a mitjans de febrer, segons va assegurar l'alcalde de la localitat, Jordi Camps (CDC). Segons va explicar el batlle, després d'obrir un concurs públic, finalment el passat 23 de desembre de 2015 es va aprovar per Junta de Govern local adjudicar el contracte d'obres a l'empresa Prodaisa per un total de 92.539,18 euros. "L'actuació consistirà a realitzar rases noves, instal·lar llums Led i canviar el cablejat elèctric i els fanals, perquè molts tenen més de 50 anys i estan podrits per sota", va explicar l'alcalde de la localitat, Jordi Camps (CDC). "Amb aquesta mesura aconseguirem estalvi energètic i econòmic. És una obra que s'autofinancia ella mateixa", assegurava Camps.

Els treballs a Mas Flassià es desenvoluparan en dues fases, la primera de les quals està previst que s'iniciï entre la segona i la tercera setmana de febrer. La segona fase està previst que es desenvolupi al mes d'abril. En total, l'actuació costarà 300.000 euros, 60.000 dels quals provenen d'una subvenció de la Generalitat.

Després, a Les Serres

En el pressupost de 2016, una de les inversions més destacades, amb 1 milió d'euros, consisteix en la renovació integral de l'enllumenat públic, que s'iniciarà amb les obres de Mas Flassià. "Durant el 2016, s'actuarà al barri de Les Serres i després seguirem amb la resta de la localitat", va assenyalar Camps, qui va afegir que, a finals d'any "s'hauran posat al dia" una quarta part de la totalitat de punts de llum que té Vidreres.