Un projecte sobre bolquers, millor Iniciativa Emprenedora La Selva 2015

09.02.2016 | 07:12

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit l'empresa de Massanes Absorvalia, de l'emprenedora Mireia Montolio, com la millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l'any 2015 d'entre les més de 400 que es van assessorar des del Servei de Creació d'Empreses de l'entitat. Segons va informar l'ens, a l'hora de fer aquesta distinció es van tenir en compte aspectes com l'adaptació del projecte a les necessitats socio-econòmiques de l'entorn on s'ha creat, el seu caràcter innovador dins un sector tradicional com és el comerç de proximitat, o la viabilitat tècnica, econòmica i financera, entre altres.
El projecte Absorvalia consisteix en una línia d'absorbents tèxtils reutitzables, adreçats tant a nadons com a persones adultes amb problemes d'incontinència. Es tracta d'un tipus de bolquers que ofereixen unes millors prestacions en confort i salut, un evident estalvi en el preu i, sobretot, una reducció considerable de l'impacte mediambiental que suposen els bolquers d'un sol ús. Però, més enllà del públic infantil, l'emprenedora Mireia Montolino ha orientat també el seu projecte a donar resposta a necessitats concretes de persones adultes amb problemes d'incontinència, i que per aquest motiu trobaven moltes limitacions a l'hora de poder accedir a instal·lacions comunes com les piscines. Aquesta vessant social s'ha vist reforçada amb la campanya de micromecentatge "Cap infant sense piscina" impulsada per l'emprenedora, per tal de fer una donació de banyadors reutilitzables d'aquest tipus a les escoles d'educació especial de Catalunya.
A banda d'un diploma que l'acredita com a Iniciativa Emprenedora La Selva 2015, Absorvalia rebrà també un pla de mentoring premium durant tot l'any 2016, amb l'objectiu d'ajudar-la a consolidar-se i créixer durant el segon any de vida. Aquest pla de mentoria (mentoring) inclou l'assessorament individualitzat per part d'assessors especialitzats en diferents àmbits de la gestió empresarial: anàlisi de l'estat actual del negoci, assessorament financer, assessorament en organització interna i assessorament en l'estratègia de màrqueting, estratègies de futur i creixement.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

La Selva

L´escriptor Vicenç Villatoro, nou president del Jurat dels Premis Recvll de Blanes

L´escriptor Vicenç Villatoro, nou president del Jurat dels Premis Recvll de Blanes

L'actual director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona s'estrenarà al jurat en la 53a...

Caldes preveu licitar les obres del Tourist Club a principis del 2017

Caldes preveu licitar les obres del Tourist Club a principis del 2017

Les actuacions estan pressupostades en uns 3,5 milions d'euros, que pagaran els veïns

Senglars Mariners

Senglars Mariners

"Fa pocs dies, tres joves exemplars van fer una excursió fins a les mateixes instal·lacions del...

Declaren injustificat traslladar a 30 quilòmetres una caixera de Blanes

Una sentència ha declarat injustificat el trasllat d'una caixera d'un supermercat Condis de...

Més d´un segle endolcint la Cellera

Tanca la Pastisseria Vila, després de 111 anys d'història i tres generacions familiars

Enllaços recomanats: Premis cinema