Va voler fer una broma i li va costar ben car: pelvis i braç trencats. Així és com va acabar un atleta polonès de 30 anys que el 18 de gener es trobava en un hotel de Lloret i de nit va voler passar d'una terrassa a una altra per fer una sorpresa als de l'habitació del cantó.

El jove, que presentava signes d'embriaguesa, segons fonts consultades, va acabar caient al buit. Va caure del balcó d'un cinquè pis, però per sort les ferides no van ser de molta consideració, només es va fracturar braç i pelvis.

Els fets van succeir al voltant de les onze de la nit a un hotel que es troba al carrer Constantí Ribalaiga. L'atleta polonès Lukasz Parszczynski es trobava a Lloret durant uns dies i, segons els Mossos d'Esquadra, el que li va passar no es consideraria un cas de balconing sinó un cas accidental, quan es va precipitar del balcó de l'hotel. En aquest sentit, algunes fonts asseguren que l'atleta va relliscar quan estava assegut a la cornisa d'un balcó del quart pis.

L'atleta té 30 anys i és un jove amb bones marques. De fet, Parszczynski té una marca de 8:15 en els 3.000 metres obstacle, va quedar finalista en els mundials i 5è en l'europeu. L'atleta en aquests moments s'estava preparant per als Jocs Olímpics. L'accident, però, li podria complicar la seva presència a Rio de Janeiro aquest estiu.

El cas més recent d'aquest tipus de caiguda es va produir a Palamós el 16 de desembre passat. Una noia va perdre la vida després de caure d'un tercer pis d'uns apartaments turístics de Palamós. La víctima, de 19 anys i nacionalitat francesa, va caure accidentalment al pati interior de l'edifici i va morir a l'acte.