Més controls dels Mossos d'Esquadra als accessos de la urbanització Aiguaviva Park. D'aquesta manera s'ha traduït la demanda de l'ajuntament de Vidreres de tenir més presència policial a la zona arran de la troballa de dues armes de foc llargues tipus kalàixnikov que es van localitzar el 25 de gener en aquesta àrea residencial.

La setmana passada es van muntar diversos controls als accessos de la urbanització selvatana. En concret, agents de l'Arro, coneguts popularment com a antiavalots, van ser els encarregats de fer-los. Aquesta imatge es repetirà, segons va assegurar l'alcalde de Vidreres, Jordi Camps.

El batlle destaca que se seguiran muntant «durant un temps, fins que els Mossos d'Esquadra considerin que fan efecte i ja no calen». La presència policial és el resultat d'una demanda que va fer l'ajuntament després dels fets del gener i també cal recordar que en aquesta mateixa urbanització a mitjan novembre va aparèixer un vehicle en flames amb diverses plaques de matrícules europees i 15 telèfons mòbils. S'apunta que es va usar per a un cas de drogues.

El batlle diu que no s'ha de crear alarmisme i que «com tots els ajuntaments sempre demanem més presència policial, però vam considerar que calia que vinguessin més sovint després de tot». Camps també afegeix que cal constituir el cos de la Policia Local, ja que ara tenen el de?Vigilants municipals i aquests no poden fer tot tipus d'actuacions. El consistori està en tràmits de crear el cos.