Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones que presumptament van destrossar les cuines i banys de dues cases aparellades d'una urbanització de Vidreres (Selva) per endur-se les instal·lacions elèctriques i d'aigua.

La policia catalana ha informat avui que els fets van succeir el passat dia 2, quan alguns veïns de la urbanització Puigventós de Vidreres van alertar els Mossos que havien vist tres homes accedir a un dels habitatges de la zona equipats amb motxilles.

Els Mossos van localitzar poc després els tres homes -d'edats compreses entre els 25 i els 43 anys i de nacionalitats senegalesa i gambiana- a l'interior d'un cotxe en el qual van trobar elements de coure i eines presumptament utilitzades per cometre els robatoris, com estenalles, claus angleses i tornavisos.

Els agents van comprovar que les cases, que eren segones residències, havien estat forçades i que els sanitaris i els elements de la cuina havien estat desmuntats per endur-se cables i canonades.

De fet, en una zona boscosa pròxima als habitatges, la policia va trobar una pica d'acer inoxidable, una balança de cuina i cablejat i canonades que presumptament havien estat sostrets de les casa.

El mateix dia de la detenció, el jutge de guàrdia de Santa Coloma de Farners (Selva) va decretar la llibertat dels tres homes, que tenien antecedents.