L'Ajuntament dels Infants de Lloret de Mar, en què els alumnes de 5è de Primària debaten i trien una proposta de millora per a la localitat, es va constituir dilluns passat per novè any consecutiu, en un acte que va presidir l'alcalde, Jaume Dulsat, a la sala de plens municipal. Els 12 escolars, de 10 i 11 anys, que formen aquest ens van ser escollits democràticament pels seus companys en les eleccions que van tenir lloc dijous passat a totes les escoles de Lloret: Àngels Alemany, Pompeu Fabra, Pere Torrent, Institut-Escola de Lloret, Immaculada Concepció i Esteve Carles.

En la reunió, els petits representants van poder exposar les seves propostes a l'alcalde, d'entre les quals, la més destacada va ser treballar sobre la millora de la mobilitat al voltant de les escoles. Des d'ara fins al plenari final que se celebrarà el pròxim 9 de maig, els escolars treballaran aquest projecte a les escoles i es reuniran periòdicament amb Dulsat.

Impulsat des de la Secció d'Educació juntament amb Participació Ciutadana, l'objectiu d'aquesta activitat és donar a conèixer als més petits el procés de democràcia participativa que implica la política municipal.