Va demanar anar al lavabo i tot per denunciar la seva mare, que anava beguda al volant. Això és el que va fer un nen d´11 anys en aturar-se a una benzinera de Vidreres aquest dissabte passat al voltant de les set de la tarda. Va enganyar la seva mare per poder així demanar a l´empleat del local que truqués als Mossos d´Esquadra perquè la dona anava fent esses mentre conduïa i era perillós.

A més de la criatura d´11 anys, al cotxe n´hi havia una altra de 10. Ambdós acabaven de ser recollides aquell dia al centre de menors tutelat de Girona on estan ingressats ja que la Generalitat en té la custòdia.

Els Mossos d´Esquadra en rebre l´avís van anar fins a la benzinera de la carretera de Lloret a Vidreres -la C-35-. Segons va informar la Cadena Ser, la mare es va negar a fer la prova d'alcoholèmia i de drogues tot i els símptomes evidents que no podia conduir pel seu estat d´embriaguesa.

Mentre això passava, la dona també va insultar els seus fills i els policies que es van traslladar a la benzinera. Davant dels fets, els agents dels Mossos d´Esquadra la van detenir.

Es dóna el cas que la mare, de 46 anys i nacionalitat espanyola, segons va informar l´emissora, acumula 26 antecedents policials. Alguns d´ells per fets violents per enfrontaments en el centre tutelat dels menors i també per robatori.

Pel que fa a les dues criatures, els van retornar al centre tutelat i ara és la Generalitat qui analitzarà l´episodi de dissabte i si canvia el règim de visites amb el qual comptava fins ara la mare. Això ho decidirà l´Equip d´Atenció a la Infància i a l´Adolescència de la Conselleria d'Afers Socials.