Instal·len una escala per facilitar l'accés a una zona verda de Vilobí

04.03.2016 | 07:07
La instal·lació s´ha fet a la part alta del barri de Can Terrer.

L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar ha instal·lat una escala de fusta que permetrà als veïns del barri de Can Terrer accedir directament a la zona verda instal·lada a la part alta. Aquesta actuació havia estat llargament reivindicada pels veïns de la zona, ja que fins ara, havien de fer molta volta per poder arribar a aquest espai. Segon el consistori, la instal·lació d'aquesta escala -que ja està operativa- la van realitzar dos treballadors provinents del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), motiu pel qual, l'Ajuntament només ha hagut d'invertir en els materials utilitzats.
D'altra banda, també s'ha reordenat l'aparcament que comparteixen el CAP i el camp de futbol on, a més, es van plantar set arbres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema