ERC de Blanes entrarà a formar part de l'equip de govern local que actualment integra el PSC i CDC, segons va avançar Gironanoticies.com i va confirmar ahir el portaveu de la formació republicana, Àngel Canosa. «Dijous passat vam celebrar una assemblea de militants on es va decidir acceptar, de manera definitiva, l'oferta feta per l'executiva local d'entrar al govern» va explicar Canosa qui va afegir que avui es comunicarà aquesta decisió a la resta de grups municipals, per tal que la inclusió és fàcil efectiva «el més aviat possible».

Tot i l'entrada dels dos regidors republicans, Àngel Canosa i Albert Sanz, els quatre regidors socialistes i els quatre convergents, només sumen 10 edils dels 21 que formen el consistori municipal, de manera que seguiran en minoria.

D'altra banda, Canosa també va avançar que s'encarregarà de les àrees de Serveis Jurídics, Atenció al Ciutadà, Recursos Tecnològics i Transparència, mentre que Sanz serà responsable de les àrees d'Educació, Participació Ciutadana i Comunicació.