L'Ajuntament de Lloret de Mar va iniciar ahir les tasques d'enderroc de les dues finques afectades pel projecte d'urbanització de l'avinguda Vila de Blanes. En concret, es tracta de dos locals que van ser expropiats durant el 2015 i l'enderroc dels quals era necessari per poder ampliar la vorera d'aquest encreuament -entre la travessia dels Jardins i l'avinguda de Vidreres- ja que l'actual només fa 60 centímetres d'amplada i suposa un perill per als vianants.

Segons va avançar fa uns dies el regidor d'Urbanisme, Joan Bernat, està previst que les tasques d'enderroc durin unes dues setmanes i que, després de Setmana Santa, ja s'iniciïn els treballs per reurbanitzar aquest espai que inclouran -a part de l'ampliació de la vorera- un carril bici, una zona enjardinada i la instal·lació de diferents elements de mobiliari urbà, i que s'allargaran fins al mes de juny. Estava previst que aquest enderroc comencés el mes de gener passat per poder acabar-lo abans de l'inici de la temporada turística, però es va haver de retardar després de detectar-se un problema d'amiant a la teulada de les finques.

El projecte té un pressupost d'execució de 544.000 euros que inclou el cost de les expropiacions, l'enderroc i les obres de reurbanització.