L'Ajuntament de Blanes té previst recuperar la línia 2 d'autobús, entre Ca la Guidó i el centre, abans de Setmana Santa i ampliar la temporalitat de la Línia 4 que connecta amb l'Hospital Comarcal i que fins ara només funcionava a l'estiu. Segons va explicar ahir el consistori, a través d'un comunicat, aquestes són algunes de les millores que s'han acordat amb l'empresa concessionària d'aquest servei, Transports Pujol, les quals -asseguren- no suposaran «un augment del dèficit actual», d'uns 212.000 euros anuals aproximadament.

Així segons aquest acord, abans de les vacances es recuperarà la línia 2, que fa un recorregut des de l'Estació d'Autobusos fins a la Ciutat Esportiva passant per Ca la Guidó, el Centre, Racó d'en Portas i La Plantera, entre d'altres. Aquesta línia va deixar de funcionar fa tres anys, coincidint amb la posada en marxa del Pla d'Ajust, i va haver de canviar el recorregut a causa del tall de circulació en un tram de la rambla Joaquim Ruyra. L'altra incorporació està relacionada amb la línia 4, que connecta l'estació d'Autobusos amb l'estació de Trens passant pel centre de Blanes. Aquest servei està previst que augmenti la seva temporalitat i passi a funcionar durant tot l'any, ja que fins ara només estava en servei els mesos d'estiu.

D'altra banda, el consistori també va precisar que es recuperarà el pas del servei de transport urbà pel tram nord de la Rambla Joaquim Ruyra. El canvi de ruta es va haver de fer l'any 2011 a conseqüència del tall de circulació de vehicles per aquest vial per l'estat en què es trobava el calaix de la riera soterrada que hi ha en aquest tram de carrer. Si bé les obres de reparació es van enllestir fa més d'un any, des de llavors quedava pendent la possible recuperació o no del servei de bus. A més, també es traslladarà l'actual parada que hi ha al costat del barri de Mas Cremat, a l'avinguda d'Europa, per situar-la més a prop de l'accés al veïnat, a la carretera de Blanes a Tordera. Una altra parada de nova creació, serà la que es posarà a la carretera de Tordera, en aquest cas a petició dels veïns de Mas Florit.

Després de Setmana Santa

Aquestes modificacions, però, no es faran fins després de Setmana ?Santa.