Enxampats in fraganti. Així és com els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir a ple dia dos veïns de Riudarenes que estaven serrant amb una radial els barrots d'una finestra per on volien entrar en una casa de la urbanització de Can Fornaca. Van quedar arrestats per ser els presumptes autors d'un robatori amb força. Són dos homes de 21 i 31 anys, de nacionalitat espanyola i sense antecedents. L'endemà dels fets van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

El succés es remunta a dimecres de la setmana passada cap a les sis de la tarda. Una dona va alertar el 112 i la Sala va enviar una patrulla de Santa Coloma al carrer Colom. El propietari de la casa del cantó de la dona que acabava d'arribar li va dir que havia vist com algú ?entrava a casa seva i ella va trucar al 112.

Els agents en arribar-hi es van trobar que en comprovar totes les obertures del garatge la porta estava forçada i sense bombí, en una altra l'havien obert amb palanca i també que en una caseta tampoc hi havia el bombí. Els ?policies van sentir sorolls a dalt i es van trobar un home fent servir una radial.?El jove de 21 anys va ?reconèixer que estava tallant la reixa de la finestra per entrar. L'altre en canvi va dir que era allà ?perquè s'havia deixat el mòbil a dins. En escorcollar-los els van trobar la radial, un allargador i dos guants de treball. Ambdós van quedar arrestats pel robatori amb força.