Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc membres d'una banda de motards que van agredir un home per encàrrec en un bar de Vidreres. La persona que va encarregar l'agressió és aliena a la banda però va encarregar-la com a venjança per un tema de tràfic de drogues. Als detinguts se'ls atribueix la presumpta autoria de delictes de lesions i pertinença a grup criminal.

Els fets que van motivar les detencions es remunten al 20 de desembre passat, quan cinc membres de la banda Loods Nomads Motor Club, entre els quals es trobava el seu president, van agredir una persona en un bar de Vidreres amb armes blanques i defenses extensibles.

Aquesta agressió va ser encarregada per una sisena persona que volia venjar-se de la víctima presumptament per un deute que tenien relacionat amb el tràfic de substàncies estupefaents, segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra.

Els autors de l'agressió, que portaven armilles amb simbologia pròpia de la banda, van arribar al lloc on es trobava la víctima amb un veí de Vidreres, que va ser qui els va assenyalar qui havien d'agredir. La víctima va entrar en un bar per tal de repel·lir l'agressió malgrat que no ho va aconseguir i va seguir rebent cops fins que qui va ordenar l'agressió els va dir que paressin.

Detinguts a Lloret i Vidreres

Com a resultat de l'agressió, la víctima va patir ferides de diversa consideració i va haver de ser tractada de les lesions causades.

Els Mossos d'Esquadra van fer-se càrrec de la investigació i, amb tota la informació recopilada, el 9 de març van dur a terme un operatiu a Lloret de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Vidreres que va culminar amb la detenció de l'home que va encarregar l'agressió i de quatre dels membres de la banda que la van dur a terme, ja que el cinquè es trobava intern al centre penitenciari de la ciutat de Dijon (França) en el moment de les detencions.

Les cinc persones van quedar arrestades com a presumptes autores dels delictes de lesions i pertinença a grup criminal. Després de declarar en seu judicial, el jutge va decretar llibertat amb càrrecs pels cinc detinguts.