La reforma dels vestidors de la zona esportiva de Mas Altaba ha donat el tret de sortida a la millora del conjunt dels equipaments municipals de les urbanitzacions de Maçanet de la Selva. L'objectiu d'aquest projecte és "facilitar l'activitat diària que es desenvolupa en cada una de les urbanitzacions del municipi, els veïns de les quals mereixen tenir els mateixos serveis que els que resideixen al nucli urbà", ha explicat l'alcalde, Antoni Guinó. El pressupost d'aquesta primera actuació és d'uns 4.000 euros.

L'Ajuntament ha afirmat que la zona esportiva de Mas Altaba ha estat molt de temps en situació d'abandonament. Ara, després que s'hagi signat un contracte amb un nou concessionari de les instal·lacions, s'ha volgut reactivar la zona i és per aquest motiu que s'ha arribat a l'acord per tal d'executar la renovació i millora del vestidor existent a la zona de la piscina. Aquest equipament es trobava en desús perquè no reunia les condicions mínimes per poder-lo fer servir, sense aigua ni llum.

Els treballs han consistit en l'enderroc dels revestiments existents (rajola i pintura); la renovació de la fusteria, tant interior i exterior; la col·locació de nous revestiments (arrebossat de parets, nou enrajolat i pintura), la millora de la instal·lació elèctrica i d'aigua, el repàs de les dutxes i la col·locació d'un nou mirall i la instal·lació de nova caldera. Les següents actuacions seran a Montbarbat i Residencial Park, les altres dues urbanitzacions de Maçanet.