Tossa inverteix uns 5.500 euros a arranjar el pati de la llar d'infants

Els treballs van consistir a substituir el tancament intern o a actuar en el paviment, entre d'altres

06.04.2016 | 07:12

L'Ajuntament de Tossa de Mar ha invertit uns 5.500 euros a realitzar diverses tasques d'arranjament en el pati de la llar d'infants, segons va explicar ahir el consistori a través d'un comunicat. Concretament, es va fer el tancament perimetral de tota la parcel·la amb un mur per evitar l'ús inadequat de la zona en detriment de les condicions de netedat, ja que -segons especifica l'Ajuntament- l'espai quedava sovint brut d'excrements d'animals i altres deixalles.
També es va fer la substitució del tancament intern de la zona pròpiament destinada als nens perquè estava envellit. En aquest cas, es va optar per delimitar l'espai amb una tanca de fusta, un total de 100 metres lineals d'un metre d'alçada. A més, es va actuar en el paviment, on es va retirar la grava existent en la zona d'esbarjo dels infants i es va pavimentar amb gresa compactada, buscant un material més higiènic i de fàcil manteniment. D'altra banda, també es va retirar un umbracle fet amb una malla sobre estructura de ferro i es va optar plantar 16 moreres al pati que, a mig termini, han de garantir que a la zona hi hagi ombra suficient. A més, la plantació ha de millorar la qualitat ambiental de l'espai.
Finalment, hi ha prevista una millora de part dels equipaments amb la instal·lació d'una caseta de fusta per endreçar el material i l'habilitació d'uns sorrals de fusta pel joc i l'experimentació dels nens i nenes. «Es tractava d'una demanda dels pares i dels responsables de la llar d'infants. Ara les condicions de seguretat i d'ús de l'espai són molt millors» van remarcar Ricard Neras i Núria Serra, de l'àrea d'Ensenyament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema