Més de 12.000 persones van visitar durant el cap de setmana -del 15 al 17 d'abril- la primera edició de la Fira d'Indians de Tossa de Mar, segons va informar ahir l'Ajuntament a través d'un comunicat. «Els restauradors i botiguers han quedat molt satisfets, i també la gent que ens ha visitat al llarg del cap de setmana» van valorar els regidors de Cultura, Núria Serra i Sergi Bruna, els quals van afegir que dissabte al vespre i diumenge al matí van ser els moments de més afluència de públic. «Hem detectat que les activitats infantils, el concurs de pastissos de xocolata, les ponències i els concerts han atret molta gent», van assegurar.

La Fira d'Indians de Tossa de Mar, que aquesta primera edició tenia com a eix central la influència de la cuina antillana a la catalana, va arrencar el divendres 15 d'abril amb la presentació dels menús gastronòmics i va acabar el diumenge, 17 d'abril, amb l'actuació musical de la formació Ajiako Cubano. «Els restaurants han preparat menús degustació de productes que lliguen la cuina tossenca amb l'antillana. També s'ha fet un concurs de pastissos de xocolata que ha tingut molt d'èxit», van afegir els regidors tossencs.