Anglès ja disposa d'un habitatge per cobrir emergències socials

El pis està situat a la plaça de la Vila i l'ocuparà temporalment una dona
de 69 anys sense llar

28.04.2016 | 07:27

El ple d'Anglès va aprovar per unanimitat, dimarts passat, destinar un habitatge de l'Ajuntament ubicat a la plaça de la Vila a cobrir necessitats d'acolliment temporal i d'urgència. «És el primer que tenim i de moment, l'ocuparà una senyora de 69 anys que el 15 de maig es quedarà sense habitatge» va explicar l'alcaldessa, Àstrid Desset (CiU) qui va afegir que des del consistori «no ho podíem permetre». A més, Desset va avançar que l'Ajuntament no descarta en un futur, disposar de més habitatge per a aquest ús. «Primer hauríem de veure de quins pisos disposa el consistori i saber quina inversió caldria fer per posar-los en marxa» va afegir.
Per la seva part, el grup municipal PAU va proposar que els 50.000 euros que l'equip de govern (CiU-AM) vol destinar a efectuar actuacions en parcs infantils, s'inverteixen en l'habilitació d'un pis de propietat municipal situat al carrer de les Fàbriques, número 11, per destinar-lo a emergències socials. «Creiem que calen aquestes actuacions, però també som conscients que amb la situació que hi ha al poble amb un 23% d'immigració, cada vegada es necessitaran més habitatges per aquest ús» va recalcar el portaveu de PAU, Pere Espinet. Pel que fa a la CUP, també va demanar un increment d'aquests habitatges.
Durant el ple també es va donar compte del tancament del pressupost de 2015 que permetrà disposar d'un romanent de tresoreria d'1.117.643,65 euros que s'incorporaran al pressupost actual mitjançant modificacions de crèdit, i gran part dels quals -uns 900.000 euros- es destinaran a cancel·lar crèdits.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema