Deu milions per renovar la via entre Maçanet i Caldes

Les obres tenen com objectiu millorar la qualitat, el confort, la seguretat i l´eficiència de la línia ferroviària i de les instal·lacions

29.04.2016 | 19:22

El Consell d´Administració d´Adif ha aprovat aquest divendres l´adjudicació de les obres de renovació integral de la via del tren d´ample convencional entre les estacions de Maçanet-Massanes i Caldes de Malavella que formen part de la línia de tren Barcelona-Girona-Portbou. Els treballs tindran un cost de 10.359.839 euros, IVA inclòs.

Per portar a terme les obres, Adif aportarà materials i serveis per valor de 9.353.262 euros més. Les obres han estat adjudicades a l´empresa Comsa i tindran un termini de 18 mesos. L´objectiu de l´actuació és optimitzar les instal·lacions, augmentar al qualitat i incrementar el confort, la seguretat i regularitat de les circulacions ferroviàries en aquest tram de 28,7 quilòmetres. En concret, s´ha previst col·locar 24.602 travesses de formigó i 48.728 metres de carril de 60 kg/m. També s´instal·larà nou paviment als passos a nivell.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema