Una dona ha mort aquest dimarts a la tarda després de xocar frontalment amb el seu cotxe contra un autobús, a Blanes (Selva). Els fets han tingut lloc pels volts de dos quarts de tres al quilòmetre 7 de la GI-682, al costat de la rotonda de l'hospital comarcal de Blanes. Per causes que es desconeixen, el turisme que anava en sentit Lloret- ha envaït el carril contrari i ha col·lidit frontalment amb un autobús de línia. A resultes de l'impacte, la conductora i única ocupant del cotxe ha mort a l'acte. També hi ha hagut nou persones amb ferides lleus que viatjaven a l'autobús. Tots els passatgers han rebut atenció mèdica a l'hospital, que està situat a pocs metres. La víctima és una dona de 65 anys veïna de Lloret de Mar (Selva). La Policia Local de Blanes ha tallat la via i ha derivat el trànsit pels laterals.

El xoc frontal ha tingut lloc a primera hora de la tarda a la carretera que enllaça Blanes amb Lloret de Mar, la GI-682. Per causes que es desconeixen, la víctima mortal, que conduïa un Mercedes 160 de color blanc, ha envaït el carril contrari -la via en té un per sentit- i ha col·lidit contra un autobús de línia. A conseqüència de l'impacte, la dona ha mort a l'acte. La víctima, que tenia 65 anys i era veïna de Lloret, ha quedat atrapada a dins el vehicle. Els Bombers, que han desplaçat tres dotacions al lloc dels fets, n'han excarcerat el cos. L'autobús de línia ha quedat amb part del morro destrossat.

Nou dels passatgers que hi viatjaven han patit ferides lleus a conseqüència de la trompada. A tots ells, se'ls ha traslladat a l'Hospital Comarcal de Blanes, on han rebut atenció mèdica.A conseqüència del sinistre, la Policia Local de Blanes ha tallat el trànsit a la GI-682 i ha desviat els vehicles pels dos carrils laterals. Tot i que els Mossos d'Esquadra han donat suport, qui s'encarrega de l'atestat i de la investigació del cas és aquest cos municipal, perquè l'accident mortal ha tingut lloc en via urbana.Les tasques per retirar el cotxe sinistrat i l'autobús ?per al qual s'ha hagut de desplaçar una grua de gran tonatge- han durat més d'una hora. El furgó de la funerària ha fet l'aixecament del cadàver pels voltants de les quatre de la tarda.