La nena de tres anys que va caure diumenge des d'una alçada de sis metres de la muralla de Tossa de Mar, seguia ahir ingressada a l'UCI pediàtrica de la Vall d'Hebron amb pronòstic favorable, segons va informar el mateix centre hospitalari. A causa de l'incident, la menor, de nacionalitat holandesa, va patir un traumatisme cranioencefàlic i va resultar ferida greu, de manera que va haver de ser traslladada en helicòpter fins a l'hospital barceloní.

Segons va explicar ahir l'alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, en el moment dels fets, la menor es trobava acompanyada de la seva mare, un altre adult i dos menors més. «Estaven de vacances a Platja d'Aro i passaven el dia a Tossa» va explicar Saladich, qui va afegir que moments abans que la petita es precipités al buit -cap a les cinc de la tarda- la família s'estaria preparant per fer un fotografia. «Sembla que els adults es van distreure només un moment» va dir la batllessa.

En aquest sentit, Saladich va assenyalar que l'accident es va produir a la part de la muralla que dóna a la zona d'Es Racó de la platja Gran. «Per sort va caure sobre la terra i no sobre les roques» va assenyalar l'alcaldessa. «Va caure de costat i una infermera que es trobava a la platja va avisar a la gent que no la toquessin» va afegir Saladich, qui va alabar la rapidesa dels serveis d'emergència, un total de tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància, un helicòpter i tres patrulles (dues en cotxe i una a peu) de la Policia Local. «Tot va anar rodat i va marxar de Tossa estabilitzada» va puntualitzar la batllessa, qui va desitjar una ràpida recuperació per a la petita.