Una veïna de Lloret de Mar va perdre la vida ahir després de xocar frontalment amb el seu cotxe contra un autocar mentre circulava per la GI-682 al seu pas per Blanes, poc abans de la rotonda que dóna accés a l'Hospital Comarcal. De l'autocar van resultar ferides lleus 9 persones, tres d'elles, van ser ateses a l'Hospital Comarcal, segons el SEM.

La víctima, de 65 anys, va morir a l'acte quan va tenir lloc l'accident. La Policia Local de Blanes està al càrrec de la investigació i tot apunta que la dona va envair el sentit contrari quan anava cap a Lloret i va xocar frontalment amb l'altre vehicle en envair el carril contrari.

La conductora del Mercedes 160 de color blanc es deia Matilde Soto i Gualda i era veïna de Lloret, cap on es dirigia en el moment del sinistre viari.

En l'accident també van ?resultar afectades nou persones que ?anaven en un autocar que tenia destinació Barcelona. Totes varen resultar ferides lleus i segons el SEM?en van traslladar tres a l'Hospital Comarcal. L'autocar va quedar danyat de la part davantera.

A causa del sinistre viari, també es va tallar la via i després s'hiva donar pas alternatiu. La Policia Local va donar pas alternatiu pels laterals. Al lloc dels fets també s'hi van desplaçar els Bombers que van haver de fer tasques d'excarcerament i el SEM.

Quant a la investigació, es troba en mans de la Policia Local de Blanes ja que és un accident que es va produir en via urbana, en ser una travessia de l'Ajuntament, i pel que fa als vehicles afectats, l'autobús se'l va haver de retirar amb una grua.