L'Ajuntament de Breda va signar, la setmana passada, el contracte d'obra per a la urbanització del carrer Manel de Genovart, que ha ?d'acollir el futur institut de secundària de Breda el pròxim curs. Segons va informar ahir el consistori a ?través d'un comunicat, els treballs -que està previst que comencin en els propers dies- els realitzarà l'empresa Aglomerats Girona i ?tindran un cost de 73.204,11 euros.

Aquesta actuació està destinada a connectar els terrenys on se situarà l'institut amb els serveis bàsics per a la seva activitat i que ara no té, com la xarxa d'aigua, d'energia elèctrica, i de clavegueram de residuals i pluvials. Segons l'Ajuntament bredenc les obres d'urbanització «deixaran tots els serveis a punt» perquè s'instal·lin els mòduls prefabricats on ?s'impartiran classes de secundària a partir del curs vinent. Un cop acabats els treballs d'instal·lació d'aquests mòduls, s'acabarà la urbanització de la zona, que ha d'estar ?llesta per a l'inici del curs 2016-2017. A partir del mes de setembre els alumnes de 1r i 2n d'ESO seran els primers usuaris de l'equipament, que s'anirà ampliant progressivament a mida que vagin entrant la resta de cursos.

Caràcter provisional

Així mateix, el consistori va recordar que els treballs que es realitzaran al carrer Manel de Genovart, igual que els mòduls que faran les funcions d'institut, tenen «un caràcter provisional» i que una vegada que es construeixi l'institut de Secundària i es traslladi al seu emplaçament definitiu, s'hauran de completar les tasques d'urbanització de la zona.