Els grups municipals d'ICV-EUiA i d'A Lloret Sí, es Pot, van criticar ahir que la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) no assistís a la comissió de seguiment convocada dimarts passat, sobre el funcionament del sociosanitari d'aquesta localitat que gestiona aquest ens. Justament fa un mes, el síndic del ciutadà, Quim Teixidor, va denunciar en el ple municipal, la «mala qualitat» del càtering que se servia -en aquell moment- als usuaris d'aquest centre especialitzat en l'atenció geriàtrica, de llarga estada i de pacients amb malalties cròniques. En la presentació de l'informe del síndic de 2015, Teixidor, va explicar que de les 77 queixes rebudes l'any passat, 14 estaven relacionades amb l'alimentació d'aquest centre, que dispensa l'empresa de restauració Serhs, contractada externament per la CSMS.

«L'objectiu de la reunió no era cap altre que donar solució a les reiterades queixes per la mala qualitat del menjar i reparar les deficiències a les instal·lacions del centre» deia en un comunicat el partit lloretenc. «Doncs bé, a aquesta reunió no va hi assistir la direcció de la Corporació, en un clar gest de menyspreu als ciutadans de la nostra població, als familiars i a les persones allà ingressades, als treballadors del centre i una deslleialtat institucional i manca de respecte envers l'alcalde de Lloret de Mar» afegien.

«La causa que van donar és que l'ambient era de crispació» va assenyalar el regidor d'A Lloret Sí, es Pot, Paulino Gracia, qui juntament amb ICV-EUiA van demanar de nou la dimissió de la direcció de la CSMS.

A la reunió hi van assistir el síndic, tots els grups municipals -menys Millor- i l'alcalde, Jaume Dulsat.