Les obres al carrer Camprodon d'Arbúcies van entrar ahir a la seva última fase, amb l'inici de l'asfaltatge d'aquesta via -que és la principal del municipi- i del carrer Pont. Segons va informar l'Ajuntament, aquesta actuació «estarà a punt per a la celebració de la festa de les Catifes» el pròxim diumenge, 22 de maig, moment en el qual s'estrenaran.

Amb aquesta acció, aquestes obres que van començar el gener de 2015, després d'aconseguir-se el consens amb els veïns i comerciants locals i de trobar-se el finançament per afrontar una inversió de més d'1.200.000 euros, arribaran a la recta final. Fins ara, els treballs han consistit en la construcció d'una gran vorera de dos metres i mig a cada costat de carrer, a fer el clavegueram a bona part de la via i a potenciar el pas dels vianants per sobre dels vehicles, entre altres accions.

En aquest sentit, segons el consistori, una vegada passades les Enramades, només quedarà pendent «arreglar petits detalls» com: pintar els passos de vianants o les zones d'aparcament de la part alta del Camprodon, entre d'altres.