La Generalitat de Catalunya ha concedit a Lloret de Mar la realització del Cicle Formatiu en grau superior d'animacions físiques i esportives per al curs pròxim. Aquest curs superior es suma al Cicle Formatiu Superior en gestió d'allotjaments turístics. Ambdues formacions s'ofereixen amb el mètode dual, és a dir, les formació del primer curs és 100% al centre educatiu i el segon, ofereix un 80% d'hores pràctiques en empresa.

El municipi també ofereix cicles en grau mitjà i de règim especial: el cicle formatiu de grau mitjà de tècnic en cuina i gastronomia, el de règim especial de futbol i futbol sala, iniciats el curs 2007-2008, i el cicle formatiu de grau mitjà de conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural, iniciat el curs 2008-2009.

Des del curs 2013-2014 Lloret de Mar també disposa d'altres cicles, com són el cicle de règim especial en salvament i socorrisme, a l'institut Rocagrossa, i el cicle formatiu de grau mitjà de tècnic en serveis en restauració, que s'imparteix a l'Institut Coll i Rodés. Durant aquest mes s'inicien les preinscripcions per aquests cursos formatius, del 18 al 25 de maig pels cicles de grau mitjà i del 25 de maig al 1 de juny, pels cicles en grau superior.