Blas Antonio R.G. va ser trobat mort aquest dissabte a la tarda a casa seva, a Lloret de Mar. Es tracta d'un exconvicte que s'havia convertit en un delinqüent reincident durant els últims mesos a Blanes. El pare de l'home va trobar dissabte a la tarda el seu fill estirat damunt del llit i els Mossos investiguen el succés. Estan pendents que se li acabi de fer l'autòpsia a l'Institut de Medicinal Legal de Girona. Tot apunta que l'home hauria mort a causa d'una sobredosi però tampoc es descarta que hagués pogut patir una mort natural.

L'home era conegut per la zona de la Selva marítima. Fins i tot fa pocs dies havia protagonitzat una baralla a l'àrea de Fenals de Lloret.

On el recorden bé però és a Blanes. I és que Blas Antonio aquest novembre passat va ser detingut en poc més d'un mes durant cinc ocasions i la majoria de vegades la seva conducta violenta en va ser protagonista. L'individu tenia 40 anys, va néixer a Barcelona i el més destacat del seu historial és que va ser condemnat per homicidi. El va cometre l'any 1995 quan tenia 19 anys. Va matar un vigilant d'un càmping de Santa Susanna (Maresme) i la Guàrdia Civil el va arrestar el juliol de 1995 a Terol. L'home, a més, quan va cometre l'homicidi del Maresme ja tenia un llarg historial. Quan tenia 18 anys havia estat detingut i posat a disposició judicial per un homicidi frustrat i al cap d'uns dies va cometre el crim de Santa Susanna.

Va tornar a Blanes l'abril de l'any passat i en comptes de passar desapercebut, va ser detingut repetidament tant pels Mossos com la Policia Local.

Quan se'l va detectar el mes d'abril solia anar amb una crossa i provocava trencadisses, tirant motos per terra. En altres ocasions anava equipat amb un bat de beisbol o un ganivet. Va provocar des de lesions, molèsties a veïns fins a robatoris al centre de Blanes.