El Fòrum d'Excel·lència de Lloret de Mar, dedicat la transmissió de talent, ha incorporat entre les seves ponents un exassessor de Seguretat Nacional i Internacional de la Casa Blanca, Stephen Donehoo, ha informat avui l'organització d'aquesta cita, que tindrà lloc del 8 a l'11 de juny.

Donehoo és una de les últimes novetats entre els conferenciants, igual que la portaveu de l'ambaixada d'Israel a Espanya, Hamutal Rogel.

Tots dos prendran part el 9 de juny en una taula en la qual es debatrà sobre la situació de conflictes, terrorisme i risc al món.

Stephen Donehoo i Hamutal Rogel estaran acompanyats per l'exambaixador espanyol Inocencio Arias, el director executiu de l'Institut per a Transicions Integrades, Mark Freeman, l'exambaixador suís Ernest Iten i l'exfiscal general de l'Estat Eduardo Torres Dulce.

Un altre expert en matèria de seguretat, Daniel Wagner, director executiu de la firma 'Country Risk Solutions', s'ha convertit també en incorporació d'última hora del Fòrum d'Excel·lència de Lloret i participarà divendres en un debat denominat 'Empreses: Innovació, Emprenedoria i Riscos de la Internacionalització Global'.

La quarta novetat anunciada avui per l'organització és la de l'exdiplomàtic de l'Organització de Nacions Unides (ONU) Hugh Dugan, inclòs dissabte en una taula centrada en valors com els de la solidaritat, l'ètica o la responsabilitat social.