Encara que la jutgessa no se la creu, la mare a qui el seu fill d'11 anys va denunciar als Mossos per conduir borratxa el seu fill d'11 anys va denunciar als Mossos per conduir borratxa a Vidreres el 27 de febrer passat ha quedat absolta per falta de proves objectives. El Jujtat Penal número 2 de Girona considera que no s'ha pogut acreditar la conducció sense permís, sota la influència de begudes alcohòliques i la negativa a sotmetre's a les proves d'embriaguesa que li podien haver suposat fins a un any i tres mesos de presó.

Durant el judici la dona va assegurar que el seu fill s'havia inventat que ella conduïa beguda i fent esses amb el cotxe perquè s'havia enfadat quan es va negar a comprar-li un joc per a la videoconsola. A més, va asseguar que el cotxe el conduïa una altra persona quan es van aturar en una benzinera de Vidreres per l'escàndol que muntava el nen. A l'home no el va veure ningú, ni l'empleat de l'estació de servei, que tampoc va poder precisar qui duia el vehicle, ni els Mossos d'Esquadra que es van personar després que el nen els truqués alertant de la conducció èbria de la seva mare i la dona "no sap per què aquesta persona no va tornar".

Una de les policies que va intervenir en aquest cas assegura que la dona els va dir que havia estat consumint "cavall" i que no se sotmeria a la prova d'alcoholèmia. Va afegir com el menor els havia informat que va obligar la seva mare a aturar el cotxe dient-li que necessitava anar al lavabo "i va intentar escapar-se".

No obstant això, com recorda l'advocat de la dona, Rafael Pedrique, el menor no va declarar ni en el judici ni en fase d'instrucció. Tampoc va ser explorat per un pèrit psicòleg i, per tant, les úniques versions que existeixen dels fets són les de l'acusada i les dels testimonis de referència. En definitiva, no hi ha prova directa dels fets.