L'Ajuntament de Lloret de Mar ha posat en funcionament la segona àrea d'esbarjo de gossos del municipi. Aquest nou espai compta amb una superfície de 1.200 metres quadrats i es troba ubicat a la part posterior del bosc de la platja de Fenals.

Així, segons va informar el consistori a través d'un comunicat, es tracta d'un recinte tancat amb porta d'accés que inclou elements d'agility, com tubs de formigó o travesses ecològiques per fer passeres, una paperera expenedora de bosses i una font d'aigua amb abeurador per a gossos.

"Els animals de companyia formen part de la nostra societat i hem de propiciar zones segures, per a ells i els seus propietaris, on puguin córrer i gaudir d'un espai de convivència i lleure a l'aire lliure", va explicar el regidor de Platges, Jordi Orobitg, qui va afegir que la primera àrea per a gossos ubicada al sector Monterrey es va ampliar, passant de 350 a 900 metres quadrats a causa de "l'alt ús de l'espai".

A més, Orobitg va recordar que la responsabilitat "de tenir-los de manera responsable i complint les ordenances" és dels propietaris. Per això, l'àrea d'esbarjo disposa d'un rètol informatiu amb les normatives d'ús.