Sis detinguts en només 24 hores de diferència a Anglès. Tres joves -un d'ells menor d'edat- que havien atracat un jove del poble i tres homes sorpresos in fraganti quan intentaven robar un cotxe. El primer dels fets es va produir la matinada del 15 de juny, quan un jove després d'un sopar de final de curs va veure tres nois més que se li van acostar, el van intimidar verbalment i li van robar el telèfon mòbil i 10 euros.

La víctima coneixia als joves, ja que són del mateix poble i els va denunciar. El mateix dia, els agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir els tres joves, un d'ells menor d'edat. Van quedar acusats de ser els presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Dos dels detinguts, majors d'edat, tenen 18 i 20 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns d'Anglès.

Un cop detinguts a comissaria, els Mossos van poder resoldre dos robatoris amb violència més. I per tant, tots tres van quedar imputats de tres robatoris amb violència i intimidació a cada un.

Intentaven robar un cotxe

L'altre fet va succeir al cap de 24 hores també al poble d'Anglès, el 16 de juny a la matinada. En aquell moment la Policia Local d'Anglès va detectar un fet delictiu i va demanar suport als Mossos de Santa Coloma per a la identificació de tres persones. En arribar al lloc, els agents van comprovar que aquestes tres persones estaven forçant un vehicle que estava aparcat al carrer Indústria.

La patrulla dels Mossos va trobar el vehicle dels sospitosos i va localitzar una caixeta amb 10 fulles de cúter amagades, una clau anglesa a la part del darrere del copilot, unes alicates sota un seient i un tornavís al maleter amagat.

Per tot això, van detenir als tres homes, de nacionalitat romanesa, d'entre 27 i 33 anys, veïns de Lloret per un delicte de robatori o furt d'ús de vehicle en grau de temptativa.