Blanes i Hostalric firmen un acord per formar joves a l'atur

El conveni permetrà que deu blanencs aprenguin a ser ajudants de cuina al Centre Domus Sent Soví

27.06.2016 | 06:35
Galvany, Frias i Lupiáñez van signar l´acord a Hostalric.

Els alcaldes de Blanes i Hostalric, Miquel Lupiáñez i Josep Antoni Frias respectivament, van signar dimecres passat, un conveni de col·laboració perquè deu joves que estan a l'atur (nou de Blanes i un de Malgrat de Mar) es formin com ajudants de cuina amb un curs formatiu que s'està impartint en un centre especialitzat d'Hostalric.
Es tracta del Centre Gastronòmic Domus Sent Soví, dedicat a la promoció i coneixement del patrimoni gastronòmic català, que ha esdevingut un referent a la comarca de la Selva.
Així, segons va informar l'Ajuntament de Blanes, els batlles de les dues poblacions selvatanes van coincidir a valorar positivament aquesta primera col·laboració perquè hi hagi nous acords en el futur, destinats a sumar els atractius naturals i patrimonials que uneixen els dos municipis. Per això, es van comprometre a seguir treballant en diversos projectes, en la línia d'endegar programes de caràcter innovador en els àmbits de la cuina i la gastronomia.
La firma de l'acord, que va tenir lloc al despatx d'alcaldia d'Hostalric, també va comptar amb la participació de la regidora de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empreses de Blanes, Dafne Galvany.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema