L'empresa mixta Aigües Colomenques ha iniciat aquesta setmana, les obres de substitució d'una canonada d'aigua al carrer Premià de la urbanització Santa Coloma Residencial, a Santa Coloma de Farners, per solucionar un problema de manca de qualitat del subministrament d'aigua potable. Segons va informar ahir l'Ajuntament, fa anys que hi ha problemes de subministrament en aquesta zona, a causa de les insuficients dimensions de les canonades, i s'agreugen a l'estiu, quan augmenta la necessitat d'aigua i la presència de veïns. «Alguns dies raja només un fil d'aigua que implica la impossibilitat d'accions tan necessàries com dutxar-se», va assegurar l'alcalde, Joan Martí.

El consistori va recordar que després d'haver-se intentat una solució alternativa a través de la sectorització de diferents àrees de la urbanització i havent comprovat que només se solucionava el problema de forma parcial, finalment s'ha optat per substituir la canonada per una de més diàmetre i cabal.

Les obres tenen un termini d'execució de 6 setmanes, i un pressupost de 110.563,10 euros, que van a càrrec de les inversions de millora de l'empresa mixta en el període 2014-2018. Els veïns del carrer Premià i els del carrer Josep Pla seran els que es veuran afectats per les obres.