La Plataforma Aturem la C-32, que agrupa diverses entitats ecologistes de Blanes i Lloret de Mar, en contra de l´ampliació d´aquesta autopista, alerta que hi haurà un estiu mogut i ple d´accions i mobilitzacions si el Govern no fa marxa endarrere i es desdiu del perllongament d´aquesta carretera fins a Lloret de Mar.

Així ho han afirmat després de conèixer la decisió del Departament de Territori i Sostenibilitat i el Govern d´iniciar les obres el proper mes de setembre o octubre. Denuncien que ho fan d´esquenes al territori, sense escoltar la veu de la ciutadania i de les entitats de la zona.

Per això, ja han avançat que un cop s´aprovi el projecte el portaran davant dels tribunals. "Quan volen el territori és els alcaldes i quan no interessa és la ciutadania", critica un dels portaveus de l´entitat, Jordi Gaitan.

Al mateix temps, denuncien que el Govern ha incomplert la seva paraula i no els ha convidat, tal i com havia promès, a la primera reunió de la comissió ambiental del projecte de prolongació de l´autopista que es farà el proper dimecres.