Un home de 63 anys va morir ahir al migdia a Maçanet de la Selva en un accident de moto. Segons va informar ahir el Servei català de Trànsit (SCT), l´accident va tenir lloc cap a tres quarts de dotze del matí a la carretera C-35, a l'alçada de la urbanització Maçanet Residencial i a tocar el camí que porta a l'estació de tren, quan per causes que s´estan investigant, la motocicleta va sortir de la via i va acabar caient per un desnivell i enmig d´un camp.

El conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes, E.S.V., de 63 anys i veí de Tiana, va haver de ser reanimat i les tasques d'emergències van durar fins passades les dues de la tarda però finalment, va morir mentre era traslladat pels serveis mèdics a l´hospital de Blanes.

Segons Trànsit, en aquest punt de la C-35, al quilòmetre 77, el trànsit es va tallar en els dos sentits de la marxa perquè hi poguessin treballar els serveis d'emergències, fins que posteriorment es va donar un pas alternatiu als vehicles en els dos sentits de la marxa. Finalment, cap a dos quarts de tres del migdia, la circulació es va restablir completament.

Fins al lloc de l´accident s´hi van traslladar la Guàrdia Municipal de Maçanet, quatre patrulles dels Mossos d´Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit va recordar que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, o rebre suport psicològic.