Agents dels Mossos d´Esquadra van detenir el 15 de juliol tres joves, dos menors i un altre de 18 anys, de nacionalitat ucraïnesa quan estaven agredint i robant un altre grup de menors a Lloret de Mar (la Selva). Els fets van passar pels volts de dos quarts de tres de la matinada en una zona on hi ha un parc infantil. Una dotació de paisà a veure l´incident i va escoltar com alguns nois del grup agredit cridaven auxili. El grup agressor el formaven cinc joves, que van fugir corrents quan en veure acostar-s´hi la policia. La patrulla va enxampar dos dels lladres en el moment i més tard van localitzar i arrestar un tercer implicat en els fets. Estan acusats d´un delicte de lesions i un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Una altra dotació policia es va fer càrrec de les víctimes, alguna de les quals presentaven ferides al voltant dels ulls a causa dels cops de puny que havien rebut. Els joves ferits van ser atesos al centre d´assistència primària més proper.

Els Mossos van lliurar els detinguts menors d´edat als seus tutors legals i queden pendents de ser citats pel jutjat d´instrucció de Blanes, mentre que el detingut major d´edat va passar a disposició judicial el dia 18 i es troba en llibertat amb càrrecs.