Una avaria va deixar 3.740 abonats de Lloret de Mar sense llum dimecres a la nit. Segons va informar Nova Ràdio Lloret, el tall va afectar diversos sectors del municipi lloretenc, com el centre i cala Canyelles, així com els semàfors d'un seguit de cruïlles.

A causa de la manca d'electricitat, Protecció Civil va anar a una residència geriàtrica -la Continental- on va ajudar els avis a pujar des de la planta baixa fins al tercer pis, on dormen.

A causa de l'avaria, no funcionava l'ascensor, i els membres de Protecció Civil van donar un cop de mà en pujar fins a les habitacions a peu i per l'escala una vintena de residents que van en cadira de rodes.

«Ens vam abocar de ple en donar el millor servei a veïns i visitants perquè tot plegat va ser molest» va explicar el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Lluís Llirinós, que va puntualitzar els punts afectats. «Vaig fer una trucada a Endesa en nom de l'Ajuntament de Lloret per exigir que s'esforcessin perquè la incidència fos mínima» va afegir l'edil lloretenc.

Segons Endesa, l'avaria -que es va detectar dimecres al voltant de les vuit del vespre- es va resoldre del tot de matinada.