L'incendi forestal de Santa Coloma de Farners ja està extingit

25.07.2016 | 07:11

Els Bombers van donar per extingit dijous a la nit l'incendi de Santa Coloma de Farners. El foc va arrasar fins a 18,4 hectàrees -15,8 forestals i 2,6, agrícoles. Dijous encara hi havia un parell de dotacions remullant el perímetre per detectar si hi havia cap repunt però a la nit ja es va donar per extingit i ja no queda cap efectiu del cos d'extinció d'incendis a la zona de la serra de Coguls.
La causa de l'incendi de Santa Coloma de Farners és una negligència derivada de treballs de recollida de bruc. Després d'investigar pam a pam el terreny i el punt de l'origen, així ho van poder determinar els Agents Rurals l'endemà de l'incendi.
Les diligències instruïdes per part dels efectius del cos d'Agents Rurals van ser enviades al jutjat de Santa Coloma per tal que determini si cal derimir responsabilitats.
L'incendi de Santa Coloma va cremar dimarts més de 18 hectàrees de boscos i camps a Santa Coloma. Aquest foc, que es va poder veure des de diversos punts de la Selva i del Gironès, va provocar l'evacuació de forma preventiva de veïns de la urbanització Santa Coloma Residencial. En concret, de cinc carrers per la voracitat del fum i de les flames.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema