La via que connecta la carretera vella d'Anglès amb el nord de Santa Coloma de Farners estarà tallada 12 dies a causa d'unes obres. Segons va informar ahir el consistori mitjançant un comunicat, la via restarà tallada del 8 al 19 d'agost -?tots dos dies inclosos-mentre es realitzin els treballs d'instal·lació de la canonada d'aigu?es pluvials que desviarà les aigu?es de pluja procedents de la C-152 o carretera vella d'Anglès cap al Torrent Merder i que han de servir per descarregar la canonada del carrer del Prat. Aquesta actuació, inclosa dins dels treballs de reurbanització del carrer del Prat, obligarà a tallar la circulació al carrer Puig Fortí.

Així segons l'Ajuntament, aquesta actuació s'ha fet coincidir amb el període de menor activitat d'algunes de les indústries situades a la zona, preveient que el trànsit de camions també serà molt menor.

Els treballs de reurbanització del carrer del Prat van començar al mes de febrer, amb una durada prevista de nou mesos i amb quatre fases d'execució, de les quals ja ha finalitzat la primera i més llarga. L'objectiu de les obres és aconseguir millorar la conducció de les aigu?es pluvials i solucionar els problemes d'inundacions que pateixen els habitatges d'aquest carrer quan plou amb intensitat. Les obres es van licitar a l'empresa Rubau Tarrés per un import de 744.555,45 euros.