Una nena de tres anys va ingressar dimarts a la tarda en estat crític a l'hospital de Sant Pau de Barcelona després d'estar a punt d'ofegar-se en una piscina d'una casa particular d'una urbanització de Lloret de Mar.

La criatura, per causes que es desconeixen, va caure dins de la piscina i la família va alertar a dos quarts de sis de la tarda del fet al telèfon d'emergències 112 després de treure-la de dins, on la petita s'estava ofegant. Ràpidament es van desplaçar al lloc diverses patrulles de la Policia Local de Lloret, els Mossos d'Esquadra i el SEM, que hi va enviar ambulància i helicòpter medicalitzat.

Els efectius mèdics del SEM van estar reanimant la criatura de només tres anys fins que la van poder estabilitzar. Després un helicòpter medicalitzat la va traslladar en estat crític cap a l'hospital de Sant Pau de Barcelona.

La criatura va ingressar en estat greu a l'UCI Pediàtrica de l'hospital barceloní, segons fonts del mateix centre sanitari.

La nena té 3 anys i pertany a una família de turistes francesos que estaven de vacances en una casa que compta amb piscina de la urbanització Lloret Blau de la població i situada a la zona de la plaça de la Creu de Lloret. En el moment del succés a la casa hi havia quatre adults i sis menors d'edat que es troben passant uns dies a la localitat de la Costa Brava.

Es dóna el cas que l'estiu de l'any passat també va succeir un fet similar a la urbanització de Rocagrossa de Lloret. Una nena de tres anys també va estar a punt d'ofegar-se a la piscina de casa però la mare la va poder treure i fins que no van arribar els serveis mèdics ja li va poder fer maniobres de reanimació. La nena va sobreviure després d'estar a l'hospital.