Els lladres van actuar a la localitat d'Anglès. En aquesta ocasió van entrar a robar a la seu de la brigada municipal que està situada a una de les naus de l'antiga fàbrica tèxtil Burés.

La sorpresa se la van trobar els treballadors municipals quan dijous de bon matí van anar fins a les instal·lacions i van trobar-se que algú havia esbotzat la porta del seu equipament. Tot i el robatori, ahir els Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners van informar que per ara, encara no han rebut cap denúncia dels fets per part del consistori.

El robatori va produir-se la nit de dimecres a dijous en el local de la nau número 2 de l'antiga fàbrica tèxtil, que està destinat a l'activitat de la brigada de l'Ajuntament d'Anglès.

Els lladres van esbotzar la porta del local i a l'interior hi van trobar eines i altres estris que utilitzen els treballadors municipals per arreglar diverses zones i instal·lacions de la localitat selvatana. Se'n van emportar eines com ara algun trepant, fils de llum o focus, entre altres objectes.

En aquest espai de la nau número 2 de l'antiga factoria Burés també hi ha la deixalleria municipal i per tant és una àrea que quan està oberta, hi pot passar molta gent.