El robatori a la seu de la Brigada no és l'únic succés que ha afectat, recentment, la zona de les naus de la Burés d'Anglès. El dissabte 6 d'agost quan la colla de Geganters de la població va anar a la zona de les entitats -on tenen el seu local- es van trobar la porta forçada i pòsters i imatges cremats així com altre material. Es dóna el cas que durant aquest any ja han viscut més bretolades.

Finalment ho han denunciat als Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners. Per ara, però, no hi ha detinguts. Sortosament els Gegants no es trobaven dins del seu local en el moment dels fets i això els va poder salvar de la bretolada.

Així doncs, en pocs dies de diferència, les instal·lacions municipals de les antigues naus de la factoria tèxtil Burés han estat objecte dels lladres i dels brètols.

La setmana passada va ser el torn de la brigada municipal, que es van trobar que els havien esbotzat la porta del seu equipament i a l'interior hi van robar eines i altres estris que utilitzen els treballadors municipals per arreglar diverses zones i instal·lacions municipals del poble.